Blogg om styrelsearbete

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar

MediaCreeper

Styrelsematerial

2009-06-21

Styrelsematerial skall skickas ut minst så att man har helgen på sig att läsa det. Nu är det dock midsommar vilket gör att man borde ha fått materialet lite tidigare men kvällen har ägnats åt att läsa igenom utsänt material och fundera över flera av frågorna som skall behandlas på mötet.

Vi har att ta ställning till flera investeringsärenden och tyvärr har det visat sig att de har blivit dyrare än planerat. Det är främst grundläggningsarbetet som blivit dyrare i dessa investeringar vilket gör att vi måste ta oss en fundering över hur vi skall disponera tillgängliga medel. Vi har dock några kundåtaganden som vi måste klara vilket gör att vi sitter lite i en rävsax. Jag får lyssna till vad VD har att säga och fundera vidare när vi fått allt på bordet och vilka eventuella handlingsalternativ vi har.

Under den kommande styrelseresan skall vi också diskutera flera strategifrågor och det skall bli spännande att höra vad de övriga i styrelsen har funderat över sedan vi diskuterade strategin förra året. Det är tufft nu och volymerna har minskat avsevärt men det som känns som vi nu har nått botten. Maj var inte sämre än april så vi får hoppas att vi kommit till botten och att hösten blir något bättre. Vi har tagit några order som borde ge ett positivt tillskott men det är för tidigt att känna sig säker.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden